Σ.Α.Ο.Π

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

 • Full Screen
 • Wide Screen
 • Narrow Screen
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
Thursday, 11 June 2015 10:39

Τελικοί Κυπέλλου

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

 

ΑΙΟΛΟΣ – ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: 2-0

 

Ένα παιχνίδι το οποίο έδειχνε ξεκάθαρα ότι και οι δυο ομάδες ήταν πάρα πολύ επιφυλακτικές και αρκετά αγχωμένες. Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλά ανέδειξε κυπελούχο την καλύτερη ομάδα.

Ο ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ξεκίνησε πολύ συντηρητικά το παιχνίδι του έχοντας σαν μοναδικό παίκτη πάνω από τη σέντρα τον Άλκη Φιλιόπουλο ο οποίος φυσικά δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα μόνος. Κατάφερε έτσι η ομάδα του Τάσου Σαραντινούδη να ανακόψει την επιθετική δραστηριότητα του ΑΙΟΛΟΥ που ήταν η ομάδα η οποία προσπαθούσε να φτιάξει παιχνίδι, προσπαθούσε να κάνει τις φάσεις και να κερδίσει κάτι από τον αγώνα στο Α΄ Ημίχρονο.

Στο Β΄ Ημίχρονο συνεχίστηκε πάλι το ίδιο σκηνικό. Η ομάδα του ΑΙΟΛΟΥ κυρίως να επιτίθεται ενώ η ομάδα του ΦΑΛΗΡΙΚΟΥ δειλά – δειλά προσπαθούσε να κάνει κάποια αντεπίθεση. Μεγάλο πλήγμα για την ομάδα του ΦΑΛΗΡΙΚΟΥ η αποχώρηση του Άλκη Φιλιόπουλου λόγω τραυματισμού με την ομάδα να χάνει την μοναδική αιχμή της επίθεσης αλλά και αυτόν που θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποια ανησυχία στην άμυνα του ΑΙΟΛΟΥ.

Τα πράγματα χειροτέρεψαν για τον ΦΑΛΗΡΙΚΟ μετά το γκολ του ΑΙΟΛΟΥ με ένα απίστευτο φάουλ του Τσαγιούμπ λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή του γηπέδου που ξεγέλασε τον τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα. Η συνέχεια ήταν αναμενόμενη. Ο ΑΙΟΛΟΣ έκανε συντήρηση στο παιχνίδι του. Ο ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ προσπάθησε να βγει μπροστά αλλά παρά τις συγκινητικές προσπάθειες των παικτών του και κυρίως του Στέλιου Βουργουντζή δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση. Αντίθετα ο ΑΙΟΛΟΣ διαχειρίστηκε πολύ ώριμα το παιχνίδι. Έβγαινε στις αντεπιθέσεις και κάποια στιγμή λίγο πριν το τέλος κέρδισε και το πέναλτι το οποίο μετατράπηκε σε γκολ και κάπου εκεί τελείωσαν όλα.

Ένα παιχνίδι κλειστό, ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις το οποίο όμως όπως εξελίχθηκε έγειρε δίκαια προς την ομάδα του ΑΙΟΛΟΥ.

Μεγάλη και η προσπάθεια της ομάδας του ΦΑΛΗΡΙΚΟΥ που τα έδωσε όλα στον αγωνιστικό χώρο αλλά τελικά μίλησε η ποιότητα του ΑΙΟΛΟΥ ο οποίος μετά από δυο συνεχόμενους αποτυχημένους τελικούς από τους οποίους έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι κατάφερε επιτέλους να πάρει πανάξια το κύπελο!!

 

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

16΄ Μόνος με όλους ο Φιλιόπουλος Αλ. κάνει τελικά το σουτ έξω από την περιοχή του ΑΙΟΛΟΥ, στην αγκαλιά του Σταματόπουλου.

18΄ Ωραία κίνηση του Sulovari από δεξιά έξω από την περιοχή, πιάνει το δυνατό σουτ έξω από τα δοκάρια του Ζαχαράτου.

27΄ Προωθημένη μπαλιά για το ΦΑΛΗΡΙΚΟ έξω από την περιοχή ο Βουργουντζής γίνεται κάτοχος της μπάλας, κάνει την περιστροφή και πιάνει το σουτ το οποίο όμως περνάει ψηλά άουτ από τα δοκάρια του Σταματόπουλου.

 

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

7΄ Κίνηση του Χατζηκοκολάκη από θέση έξω αριστερά που βγάζει ωραία κάθετη μπαλιά στην περιοχή του ΦΑΛΗΡΙΚΟΥ, "τσιμπάει" τη μπάλα ο Sulovari από τον τερματοφύλακα που προλαβαίνει να επιστρέψει και αποκρούει με τα πόδια ο Ζαχαράτος.

10΄ ΓΚΟΛ Βαθιά μπαλιά του Τσαγιούμπ, ασυνεννοησία στην άμυνα του ΦΑΛΗΡΙΚΟΥ και η μπάλα καταλήγει στη δεξιά γωνιά του Ζαχαράτου ο οποίος δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ!!

28' ΓΚΟΛ Πέναλτι για τον ΑΙΟΛΟ στην εκτέλεση ο Χατζηκοκολάκης που ξεγελάει το Ζαχαράτο και πετυχαίνει το 2-0 σφραγίζοντας τη μεγάλη νίκη του ΑΙΟΛΟΥ στον τελικό κυπέλου.

 

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

 

ΒΥΡΩΝΑΣ - ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ: 7-0

 

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

4΄ Αριστερά στην περιοχή των ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ η μπάλα, πιάνει το μονοκόμματο σουτ ο Παττακός στην κλειστή γωνία του Ζαφειρόπουλου και 1-0 για τον ΒΥΡΩΝΑ.

8΄ Ο Martinaj κινείται στην περιοχή των ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ από αριστερά, κάνει τις προσποιήσεις και βγάζει στον αμαρκάριστο Παττακό που από το ύψος της μικρής περιοχής στέλνει τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων για το 2-0.

15΄ Ο Martinaj με κοντινή κεφαλιά πετυχαίνει 3-0.

18΄ Ο Μπλέτσας στην περιοχή “σπάει” δίπλα στον Martinaj που με σουτ-κεραυνός κάνει το 4-0.

27΄ Μακρινό σουτ του Martinaj και 5-0.

31΄ Μπαλιά του Παττακού, ο Martinaj τελικός αποδέκτης στην περιοχή και με πλασέ κάνει το 6-0.

 

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

37΄ Απομάκρυνση του Ζαφειρόπουλου, η μπάλα στον Τσαμά που πλασάρει από την περιοχή για το 7-0.

ΨΥΧΙΚΟ 06 – FRIENDS: 9-0

 

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

10΄ Σόκολης 1-0

13΄ Σόκολης 2-0

18΄ Αθανασιάδης 3-0

27΄ Σόκολης 4-0

35΄ Σόκολης 5-0

 

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

14΄ Πανταζής 6-0

20΄ Πανταζής 7-0

22΄Με 10 παίκτες συνεχίζει το ΨΥΧΙΚΟ 06 λόγω αναγκαστικής αποχώρησης του τερματοφύλακα Αντωνίου.

28΄ Σόκολης 8-0

32΄ Απαλίδης Δ. 9-0

 

ΒΑΚΧΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ: 1-3

Ο ΒΑΚΧΟΣ παρατάχθηκε με 10 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.

 

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

1-0 Μερεντίτης

1-1 Μόσχος

1-2 Πετρόπουλος

1-3 Μόσχος

ΑΙΟΛΟΣ – ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ: 3-0

Ένα μεγάλο ημιτελικό παρακολουθήσαμε μεταξύ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ και ΑΙΟΛΟΥ.

Ο ΑΙΟΛΟΣ ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής με 3-0 και σχετικά εύκολα νίκησε αυτόν τον αγώνα απέναντι στην ομάδα των ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ οι οποίοι δεν είχαν καμία επιθετική παρουσία στο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι το οποίο πολύ γρήγορα περιορίστηκε στο μισό του γηπέδου με την ομάδα του ΑΙΟΛΟΥ να προσπαθεί να διασπάσει την οργανωμένη άμυνα των ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ οι οποίοι άντεξαν μόνο μισή ώρα όταν και άνοιξε το σκορ υπέρ του ΑΙΟΛΟΥ με ένα πανέμορφο γκολ ο αρχηγός τους ο Klodian.

Από εκεί και πέρα στο Β΄ Ημίχρονο είχαμε πάλι ένα μονόλογο του ΑΙΟΛΟΥ ο οποίος πέτυχε και ένα δεύτερο γκολ διασφαλίζοντας σε κάποιο βαθμό τη νίκη.

Οι ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ δεν είχαν τις δυνάμεις, δεν ήταν σε κατάσταση να αντιδράσουν, δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποιο κίνδυνο για την ομάδα του Κώστα Ξενέλλη που πέτυχε και ένα τρίτο γκολ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου σε αυτήν την πρόκριση.

100% δίκαια η πρόκριση για την ομάδα του ΑΙΟΛΟΥ που ήταν πιο δυνατή, πιο αποφασισμένη, με καλύτερες επιλογές στην επίθεση. Σε αντίθεση με τους ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ οι οποίοι με ένα σχήμα που δεν τους έχουμε ξαναδεί φέτος προσπάθησαν να κλέψουν το παιχνίδι, δεν τα κατάφεραν όμως και όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ δεν βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν.

 

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

21΄ Από πολύ καλή θέση ο Shindre πιάνει το δυνατό σουτ, συρτά λίγο έξω από τα δοκάρια των ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ.

32΄ΓΚΟΛ Ωραία κίνηση του Klodian έξω από την περιοχή των ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ, πιάνει το γυριστό δυνατό σουτ στη ρίζα του δεξιού δοκαριού και στα δίχτυα του Ζαφειρόπουλου για το 1-0.

39΄ΓΚΟΛ Από αριστερά μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής των ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ο Sulovari αποφεύγει όποιον βρήκε μπροστά του και με ωραία κάθετη μεταβίβαση την κατάλληλη στιγμή βρίσκει τον Χατζηκοκολάκη στην περιοχή που με ωραίο πλασέ πάνω από το σώμα του Ζαφειρόπουλου κάνει το 2-0.

 

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 3-0

3΄ Ανατροπή του Sulovari στην περιοχή και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι. Στην εκτέλεση ο Klodian και παρά την προσπάθεια του Ζαφειρόπουλου η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα και διαμορφώνεται έτσι το 3-0 για τον ΑΙΟΛΟ.

 

ΒΥΡΩΝΑΣ – ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: 1-2

Δυο από τις πιο παραδοσιακές ομάδες στην διοργάνωση αναμετρήθηκαν σε αυτόν τον ημιτελικό ο οποίος ήταν πολύ δραματικός στην εξέλιξή του και βρήκε στο τέλος τους παίκτες του ΦΑΛΗΡΙΚΟΥ να πανηγυρίζουν έξαλλα την πρόκριση σε έναν τελικό μετά από μια δεκαετία τουλάχιστον.

Το Α΄ Ημίχρονο ήταν αναγνωριστικό και για τις δυο ομάδες οι οποίες κατέβηκαν όπως τις περιμέναμε.

Ο ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ με πολύ μεγάλη προσοχή στην άμυνά του και με επιθετικά βέλη τον Φιλιόπουλο Α. και το Βουργουντζή για να προσπαθήσει να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις. Δυο καλές ευκαιρίες για το ΒΥΡΩΝΑ στο Α΄ Ημίχρονο και μια καλή επίσης ευκαιρία για το ΦΑΛΗΡΙΚΟ που δεν αξιοποιήθηκαν και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το μηδέν.

Στο Β΄ Ημίχρονο η ομάδα του ΦΑΛΗΡΙΚΟΥ σε μια αντεπίθεση προηγήθηκε με 1-0 αλλά τότε μίλησε η κλάση του Martinaj ο οποίος έκανε πολύ ωραία προσπάθεια και επωφελήθηκε ο Τσαμάς και ισοφάρισε για την ομάδα του.

Στη συνέχεια η ομάδα του ΒΥΡΩΝΑ πήρε την καθολική εδαφική υπεροχή. Βρισκόταν κοντά στην εστία του ΦΑΛΗΡΙΚΟΥ και ήταν η ομάδα η οποία προσπαθούσε να κερδίσει το παιχνίδι.

Σε αντίθεση με το ΦΑΛΗΡΙΚΟ ο οποίος έδειχνε επιφυλακτικός και έμοιαζε να “βολεύεται” με την ισοπαλία περιμένοντας σίγουρα μια καλή αντεπίθεση η οποία ήρθε 10 λεπτά πριν το τέλος. Τότε ο άσσος του ΦΑΛΗΡΙΚΟΥ και σημερινός πρωταγωνιστής της ομάδας ο Άλκης Φιλιόπουλος σημείωσε το δεύτερο γκολ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για την ομάδα του ΦΑΛΗΡΙΚΟΥ. Μια πολύ μεγάλη νίκη για το ΦΑΛΗΡΙΚΟ ο οποίος ήταν πάρα πολύ ψυχωμένος στο παιχνίδι του, ήθελε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι, ήθελε να φτάσει στον τελικό.

Πικραμένοι δικαιωματικά οι παίκτες του ΒΥΡΩΝΑ οι οποίοι έδωσαν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν πολύ μεγάλη η προσπάθειά τους ιδιαίτερα στο Β΄ Ημίχρονο και δικαιούνται να “παραπονιούνται” ότι έπεσαν πάνω σε ένα μεγάλο τερματοφύλακα όπως είναι ο Κώστας Ζαχαράτος και δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάποιες ευκαιρίες με αυτόν απέναντί τους οπότε τους μένει να παίξουν στο μικρό τελικό.

 

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

10΄ Δυνατό βολέ του Κοτρέτσου στη δεξιά γωνία του Ζαχαράτου που εκτινάσσεται και αποκρούει αποσοβώντας την παραβίαση της εστίας του ΦΑΛΗΡΙΚΟΥ.

25΄ Ωραίο ξεμαρκάρισμα του Κοτρέτσου που πιάνει το πολύ δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής του ΦΑΛΗΡΙΚΟΥ αλλά αποκρούει ξανά ο Ζαχαράτος.

31΄ Αντεπίθεση για τον ΦΑΛΗΡΙΚΟ, πιάνει το σουτ μέσα από την περιοχή ο Βουργουντζής η μπάλα κοντράρει και καταλήγει στον Φιλιόπουλο Α. που αμαρκάριστος πιάνει το δυνατό πλασέ πάνω στον Lame που απομακρύνει.

 

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 1-2

4΄ΓΚΟΛ Στην κόντρα ο Φιλιόπουλος Α. ξεφεύγει από την άμυνα του ΒΥΡΩΝΑ, μπαίνει στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ ανοίγει το σκορ για το ΦΑΛΗΡΙΚΟ.

5΄ Δυνατό σουτ του Τσαμά από δεξιά στην περιοχή του ΦΑΛΗΡΙΚΟΥ, αποκρούει ο Ζαχαράτος.

8΄ΓΚΟΛ Ο Martinaj αποφεύγει τους αμυντικούς, μπαίνει στην περιοχή του ΦΑΛΗΡΙΚΟΥ, πιάνει το πλασέ, αποκρούει προσωρινά ο Ζαχαράτος αλλά ο επερχόμενος Τσαμάς με δυνατό συρτό σουτ ισοφαρίζει για το ΒΥΡΩΝΑ ΣΕ 1-1.

11΄ Λάθος της άμυνας του ΦΑΛΗΡΙΚΟΥ, η μπάλα στον αμαρκάριστο Παπαδόπουλο ο οποίος μέσα από την περιοχή πλασάρει άουτ.

29΄ΓΚΟΛ Κούρσα του Βουργουντζή από δεξιά γυρίζει την κατάλληλη στιγμή στο Φιλιόπουλο Α. που μόνος με τον Lame στην μεγάλη περιοχή, δεν δυσκολεύεται να σκοράρει κάνοντας το 1-2 για τον ΦΑΛΗΡΙΚΟ.

ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ – ΙΩΝΑΣ: 0-4

 

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

0-1 Bocka Neli

0-2 Bocka Neli

B΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

0-3 Τσαμαδιάς

0-4 Μανικάκης

ΧΟΛΑΡΓΟΣ 2010 – ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ

Ο αγώνας διακόπηκε 1΄ λεπτό πριν την ολοκλήρωση του λόγω αποχώρησης της ομάδας του ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2010.

Το παιχνίδι κατακυρώθηκε με σκορ 3-0 υπέρ του ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ που κατακτά έτσι το κύπελλο κατάταξης.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 0-1

25΄ΓΚΟΛ Γύρισμα του Μιχαλόπουλου που καταλήγει στο Βελλιώτη, αυτός μέσα από την περιοχή του ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2010 πιάνει το σουτ και 0-1.

37΄ Πέναλτι για τον ΧΟΛΑΡΓΟ 2010 με τον Μούσιαρη, μπλοκάρει ο Γκότσης.Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 1-1

20΄ΓΚΟΛ Πέναλτι για το ΧΟΛΑΡΓΟ 2010 με τον Αντωνιάδη να ισοφαρίζει σε 1-1.

 

Wednesday, 13 May 2015 12:42

21η αγωνιστική

ΙΩΝΑΣ – ΒΑΚΧΟΣ: 3-1

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 2-0

10΄ΓΚΟΛ Πλασέ του Bocka αποκρούει ο τερματοφύλακας και ο επερχόμενος Γκούντας από κοντά κάνει το 1-0 για τον ΙΩΝΑ.

35΄ΓΚΟΛ Αντεπίθεση για τον ΙΩΝΑ από δεξιά με τον Κοντογιάννη που κάνει τη μπαλιά στη μικρή περιοχή, από κοντά ο Bocka δεν αστοχεί και με πλασέ στη γωνία κάνει το 2-0 για τον ΙΩΝΑ.

 

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 3-1

ΓΚΟΛ Ασίστ του Τσαμαδιά στον Bocka που από κοντά πετυχαίνει το 3-0.

ΓΚΟΛ Παράλληλη μπαλιά προς την εστία του ΙΩΝΑ, με κοντινή προβολή ο Χατζής μειώνει σε 3-1 για τον ΒΑΚΧΟ.

 

ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ - ΨΥΧΙΚΟ 06: 1-2

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

14΄ΓΚΟΛ Βαθειά μπαλιά προς την περιοχή του ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ κατεβάζει με το στήθος ο Απαλίδης Γ. και μοιράζει αμέσως στον Σόκολη που παίζει αμέσως μαζί του το 1-2 και ο Απαλίδης Γ. από την μεγάλη περιοχή με δυνατό σουτ νικάει τον Μαργαριτόπουλο και ανοίγει το σκορ για το ΨΥΧΙΚΟ 06.

31΄ΓΚΟΛ Μακρυνή μπαλιά του Απαλίδη Δ. στον Απαλίδη Γ. δεξιά έξω από την περιοχή του ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ που κοντρολάρει και γυρίζει στην καρδιά της περιοχής όπου ο Σόκολης με καρφωτή κεφαλιά πετυχαίνει το 0-2.Απα Δ.

 

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

30΄ΓΚΟΛ Μετά από κόντρες ο Σερμπεντζόγλου με κοντινή κεφαλιά μειώνει σε 1-2 για το ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ.

 

ΒΥΡΩΝΑΣ - ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ: 2-3

 

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

35΄ΓΚΟΛ Αντεπίθεση για τους ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ με τον Grannon που διανύει πολλά μέτρα, μπαίνει στην περιοχή και πλασάρει για το 0-1.

38΄ΓΚΟΛ Κάθετη μπαλιά στην περιοχή των ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ, υποδοχή από τον Martinaj που γυρίζει και πλασάρει για το 1-1.

40΄ΓΚΟΛ Βαθιά μπαλιά του Λέσση στην περιοχή του ΒΥΡΩΝΑ, ο Grannon με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτυ δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Lame και δίνει ξανά το προβάδισμα στους ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ με 1-2.

 

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 2-3

2΄ΓΚΟΛ Από δεξιά ο Μπλέτσας “κόβει” ωραία στον Τσαμά που αμέσως τον βγάζει με κάθετη στην πλάτη της άμυνας, αυτός μπαίνει και με δυνατό πλασέ ισοφαρίζει για το ΒΥΡΩΝΑ σε 2-2.

6΄ΓΚΟΛ Αντεπίθεση των ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ με τον Mohammed που ξεχύνεται μόνος και την κατάλληλη στιγμή δίνει δεξιά στην περιοχή στον Λέσση που ακολούθησε και πλασάρει εύκολα για το 2-3.

30΄ Με 10 συνεχίζει ο ΒΥΡΩΝΑΣ λόγω αποβολής.

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ - ΑΙΟΛΟΣ: 0-2

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 0-2

10΄ΓΚΟΛ Ο Χατζηκοκολάκης δέχεται την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής του ΦΑΛΗΡΙΚΟΥ αποφεύγει ωραία τον Ζαχαράτο και πλασάρει για το 0-1.

30΄ΓΚΟΛ Κοντινή προβολή του Sulovari και 0-2 για τον ΑΙΟΛΟ.

ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ – FRIENDS: 5-1

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

10´ΓΚΟΛ Ο Κυρίτσης διεκδικεί με επιμονή από το δεξί μπακ των FRIENDS, μια σέντρα στη θέση του αριστερού εξτρεμ που φαίνεται να ελέγχεται από τον αμυντικό, του κλέβει την μπάλα και βγάζει μια παραλληλη σέντρα πάρε βάλε στην μικρή περιοχή, όπου βρίσκεται ο έμπειρος Μιχαλόπουλος που δεν δυσκολεύεται να ανοίξει το σκορ με πλασέ και να κάνει το 0-1. 

30´ΓΚΟΛ  Ο Μιχαλόπουλος κερδιζει πέναλτι που το εκτελεί ο Κυρίτσης και γράφει το 0-2 υπέρ του ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ.

35´ΓΚΟΛ Ο "Σωτήρης" Cajup βγάζει ωραία κάθετη στον Μιχαλόπουλο που φεύγει όμορφα στην αντεπίθεση και δεν δυσκολεύεται να σκοράρει και πάλι περνώντας και τον τερματοφύλακα κάνοντας το 0-3 υπέρ του ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ.

38´ Ο κατά συνθήκη τερματοφύλακας του ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ Χρονόπουλος αποκρούει μακρινό σουτ παίκτη των FRIENDS στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι και διατηρώντας έτσι την εστία του ανέπαφη. 

Συμπερασματικά ο ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ στο α' ημίχρονο έπαιξε έξυπνα την αντεπίθεση και χωρίς να κινδυνεύσει έβαλε τρία γκολ ενώ αν οι επιθετικοί του ήταν πιο προσεκτικοί μπορούσε να επιτύχει κι άλλα γκολ.

 

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

2´ΓΚΟΛ Σέντρα από αριστερά αποκρούει ασθενώς η άμυνα του ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ με αποτέλεσμα να στρωθεί η μπάλα έξω από την περιοχή στον Στάμου που με δυνατό σουτ νίκησε τον Χρονόπουλο και έγραψε το 1-3. 

Οι ΦΡΕΝΤΣ που μπήκαν δυνατά στο Β' Ημίχρονο, επέμειναν και προσπάθησαν να πιέσουν για να μειώσουν κι άλλο το σκορ, όμως το ματς τελείωσε ουσιαστικά στο 50' όταν ο ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ πέτυχε ίσως το πιο ωραίο γκολ. 

10´ΓΚΟΛ Ο Cajup πάσαρε στον Μιχαλόπουλο ο οποίος όμως αφού πήρε τους αμυντικούς πάνω του, άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, έτσι την ξαναβρήκε ο επερχόμενος Cajup, που με δυνατό σουτ έγραψε το 1-4 για τον ΜΑΧΗΤΙΚΟ.

30´ΓΚΟΛ Ο Μιχαλόπουλος έτρεξε και πρόλαβε μια χαμένη μπαλιά στη θέση του δεξιου εξτρέμ. Κοντρολάρησε και σέντραρε όμορφα παράλληλα προς στην απέναντι πλευρά όπου ερχόταν ο Κυρίτσης. Αυτός με απευθείας δυνατό σουτ στον αέρα άφησε άγαλμα τον τερματοφύλακα και έγραψε το τελικό σκορ 1-5 για τον ΜΑΧΗΤΙΚΟ.

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ 2010: 2-0

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

ΓΚΟΛ Ο Ζώρας με πανέμορφο δυνατό βολέ με εξωτερικό φάλτσο έξω από την περιοχή πετυχαίνει το1-0 για τον ΑΣΤΕΡΑ.

ΓΚΟΛ Ο Isollari από κοντά με πλασέ πετυχαίνει το 2-0.

 

Friday, 08 May 2015 08:24

20η αγωνιστική

ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ – ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ: 2-3

Ένα πραγματικό ντέρμπι παρακολουθήσαμε το μεσημέρι στο Χολαργό. Δύο ομάδες οι οποίες μπήκαν αποφασισμένες να πάρουν το αποτέλεσμα.

Το ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ πήρε τα ηνία του αγώνα με δύο γκολ στο Α΄ Ημίχρονο. Δύο γκολ τα οποία έμοιαζαν να του εξασφαλίζουν τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι έχοντας μάλιστα μια αρκετά καλή εμφάνιση με πολύ δραστήριους κυρίως τον Μο και τον Ευδαίμων

Από την άλλη πλευρά και ο ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ παρά τις σημαντικές ελλείψεις μπήκε με καλή διάθεση να παίξει μπάλα. Δεν του έβγαιναν οι φάσεις και κυρίως δεν υπήρχε πολύ καλή σύνδεση μεταξύ κέντρου και επίθεσης. 

Από εκεί και πέρα στο Β΄ Ημίχρονο ο ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ μπήκε με πολύ καλύτερο πρόσωπο. Κατάφερε μάλιστα κάποια στιγμή να ισοφαρίσει το σκορ. Το ματς εξακολουθούσε να είναι ανοιχτό ενώ και οι δύο ομάδες έδειχναν ότι δεν βολεύονται με την ισοπαλία. Ειδικά το ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ το οποίο συνέχισε αρκετά οργανωμένα να επιτίθεται. Πέτυχε ένα ακόμα γκολ και μπήκε μπροστά στο σκορ. Στη συνέχεια προσπάθησε να διαχειριστεί το παιχνίδι. Άφησε το μισό γήπεδο στο ΜΑΧΗΤΙΚΟ κλείνοντας τους χώρους στους γρήγορους επιθετικούς του ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ οι οποίοι δεν έβρισκαν διαδρόμους προς την εστία του ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ. 

Υπήρξαν κάποιες μικροευκαιρίες από τη μεριά του ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ αλλά δεν κατάφερε τελικά η ομάδα του Άλκη Βατόπουλου να πετύχει μια νίκη ψυχολογίας που την είχε ανάγκη για να παραμείνει μακριά από την τελευταία θέση της βαθμολογίας στην οποία βέβαια επέστρεψε μετά από αυτήν την ήττα. 

Το ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ είχε σχέδιο και οργάνωση στο παιχνίδι του, είδε αρκετούς από τους παίκτες του να αποδίδουν καλά και πήρε μια νίκη την οποία αν μη τι άλλο την ζήτησε πάρα πολύ. Ο ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ δεν έδειξε την φρεσκάδα των προηγούμενων αγωνιστικών ενώ δεν είχε και τη σωστή αντίδραση μετά το 2-3 και έτσι δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το σημερινό παιχνίδι. 

 

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

10΄ Επικίνδυνα κινείται στην περιοχή του ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ο Μιχαλόπουλος αλλά το σουτ που επιχειρεί λίγο έξω από την εστία.

14΄ Γύρισμα του Ευδαίμων από δεξιά στον Ηλιόπουλο που βρίσκεται στην περιοχή του ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ, αυτός ξεμαρκάρεται όμορφα αλλά το κοντινό σουτ διώχνει με τα πόδια ο τερματοφύλακας Γκότσης.

19΄ Ξερό μακρινό βολέ του Μιχαλόπουλου λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μαργαριτόπουλου.

25΄ΓΚΟΛ Προσπάθεια για σέντρα από θέση έξω δεξιά από τον Μο η μπάλα παίρνει τροχιά προς τα δίχτυα και καταλήγει στο πίσω παραθυράκι του ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ και 0-1.

29΄ΓΚΟΛ Ωραίο 1-2 του Λιακόπουλου Π. με τον Μο βγάζει τον τελευταίο στην ευθεία του τέρματος, αυτός πιάνει το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ, δεν μπορεί ο τερματοφύλακας και 0-2 για το ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ.

35΄ΓΚΟΛ Κοντινό σουτ του Μιχαλόπουλου αποκρούεται η μπάλα, ο ίδιος παίκτης στη συνέχεια με κοντινό ανάποδο ψαλίδι μειώνει σε 1-2 για τον ΜΑΧΗΤΙΚΟ.

38΄Μακρινό επικίνδυνο σουτ του Κυρίτση αλλά αποκρούει με τη βοήθεια του δοκαριού ο Μαργαριτόπουλος και αποσοβεί τον κίνδυνο για το ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ.

 

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 2-3

5΄ΓΚΟΛ Παράλληλη μπαλιά από αριστερά προς τα δεξιά έξω από την περιοχή του ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ δεν μπορεί να απομακρύνει ο Μακρής που γλιστράει, η μπάλα καταλήγει στον Κυρίτση που μπαίνει στην περιοχή, πιάνει το συρτό διαγώνιο σουτ στη ρίζα του δοκαριού και στα δίχτυα η μπάλα και ισοφαρίζει σε 2-2 για το ΜΑΧΗΤΙΚΟ.

18΄ΓΚΟΛ Δυνατό σουτ του Ευδαίμων στην κλειστή γωνία του Γκότση που δεν συγκρατεί και διαμορφώνεται έτσι το τελικό 2-3 για το ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ.

 

ΙΩΝΑΣ - ΒΥΡΩΝΑΣ: 0-3

Εύκολο απόγευμα για την ομάδα του ΒΥΡΩΝΑ ο οποίος επιβλήθηκε με 3-0 του ΙΩΝΑ. Σε ένα παιχνίδι το οποίο δεν είχε εξάρσεις. Οι ομάδες ξεκίνησαν όχι πολύ κεφάτες το παιχνίδι και κυρίως προσπαθούσαν με μακρινές μπαλιές να δημιουργήσουν καταστάσεις στις αντίπαλες εστίες. 

Σίγουρα η ομάδα του ΙΩΝΑ δεν είχε τη δυναμική να αντιμετωπίσει το ΒΥΡΩΝΑ σε ένα τέτοιο παιχνίδι ο οποίος στο Β΄ Ημίχρονο με τρία γκολ καθάρισε το παιχνίδι παίρνοντας μια δίκαια νίκη και μένοντας ψηλά στος βαθμολογικές θέσεις. 

Σε αντίθεση με τον ΙΩΝΑ ο οποίος μοιάζει να έχει χάσει την φόρμα που είχε τις προηγούμενες αγωνιστικές και δεν κατάφερε να δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

 

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 0-1

16΄Σε πολύ ευνοϊκή θέση ο Παττακός μέσα στην περιοχή του ΙΩΝΑ αλλά το πλασέ ποε επιχειρεί περνά ψηλά άουτ.

32΄Επικίνδυνη κεφαλιά του Κουκούλη παράλληλα η μπάλα με το τέρμα του ΙΩΝΑ και απομακρύνεται.

33΄Κεραυνός του Δούβου Ν. έξω από την περιοχή του ΙΩΝΑ διώχνει με το κεφάλι ο Bocka.

38΄ΓΚΟΛ Κόρνερ με τον Τσαμά η μπάλα στην περιοχή, πρώτη κεφαλιά του Κουκούλη προς τα πίσω που καταλήγει στον Δούβο Π. πιάνει αυτός το ευθύβολο σουτ λίγο έξω από την περιοχή στα δίχτυα του ΙΩΝΑ η μπάλα και 0-1 για το ΒΥΡΩΝΑ. 

 

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 0-3

26΄ΓΚΟΛ Σουτ του Martinaj κοντράρει κάπου η μπάλα και καρταλήγει στα δίχτυα του ΙΩΝΑ για το 0-2.

30΄ΓΚΟΛ Λάθος στην άμυνα του ΙΩΝΑ εκμεταλλεύεται ο Martinaj που “κλέβει” τη μπάλα και πλασάρει εύκολα από την περιοχή για το 0-3.

 

ΨΥΧΙΚΟ 06 - ΧΟΛΑΡΓΟΣ 2010: 4-1

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

5΄ΓΚΟΛ Βαθειά μπαλιά του Αναστασόπουλου στην περιοχή του ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2010 ο Σόκολης με εναέριο ψηλοκρεμαστό πλασέ περνάει τη μπάλα πάνω από τον Κωστούρο και έκανε το 1-0.

15΄ΓΚΟΛ Στην πλάτη της άμυνας του ΨΥΧΙΚΟΥ 06 ο Παπαδάκης, μετά από αποτυχημένο τεχνικό offside, με ψύχραιμο πλασέ “κρεμάει” τον Αντωνίου ισοφαρίζοντας σε 1-1.

28΄ΓΚΟΛ Σέντρα ακριβείας του Μπετχαβά από δεξιά, στη γυριστή κεφαλιά ο Σόκολης που δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Κωστούρο και δίνει ξανά το προβάδισμα για το ΨΥΧΙΚΟ 06 με 2-1.

 

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

17΄ΓΚΟΛ Η μπάλα στην περιοχή από δεξιά καταλήγει στον Πανταζή που με κοντινό δυνατό πλασέ πετυχαίνει το 3-1 για το ΨΥΧΙΚΟ 06.

32΄ΓΚΟΛ Ο Απαλίδης Γ.  κινείται κοντά στην τελική γραμμή από δεξιά, μεταβιβάζει παράλληλα στον Πανταζή που γυρίζει με δύναμη στην μικρή περιοχή, προβολή του Σόκολη και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα για το τελικό 4-1 υπέρ του ΨΥΧΙΚΟΥ 06.

 

ΑΙΟΛΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ: 4-0

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

1-0 Klodian

2-0 Χατζηκοκολάκης

3-0 Χατζηκοκολάκης

 

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 4-0

4-0 Συραγγόπουλος

 

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ – FRIENDS: 2-2

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Με 10 παίκτες παρατάσσονται οι FRIENDS.

20΄ΓΚΟΛ Ο Grannon “σπάει” το τεχνικό offside των FRIENDS βγαίνει στην ευθεία του τέρματος και παρά την πίεση του Πολίτη πλασάρει τον Νιαράκη για το 1-0.

23΄ΓΚΟΛ Κεραυνός του Νέγκριν από τα 25m στο παραθυράκι του Σαββέα και ισοφάριση για τους FRIENDS σε 1-1.

26΄ΓΚΟΛ Φεύγει στην πλάτη της άμυνας των FRIENDS ο Χατζησταθόγλου και με πανέμορφο πλασέ δίνει πάλι την πρωτοπορία στους ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ με 2-1.

40΄ΓΚΟΛ Επέλαση του Νικόπουλου από δεξιά, συγκλίνει στον άξονα και με δυνατό συρτό σουτ έξω από την περιοχή των ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ νικάει τον Σαββέα και 2-2.

 

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 2-2

15΄ Τετ-α-τετ του Grannon το πλασέ πάνω στον Νιαράκη.

25΄ Ωραία ενέργεια του Χατζησταθόγλου στην περιοχή των FRIENDS αλλά το τελικό σουτ που επιχειρεί στο δοκάρι.

30΄ Στην περιοχή των FRIENDS ο Κουμπουρέλος, πιάνει το βολέ από ευνοϊκή θέση αλλά ελάχιστα άουτ η μπάλα.

33΄ Διπλή ευκαιρία των ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ με τον Ηλία να πλασάρει αρχικά, αποκρούει ο Νιαράκης και στη συνέχεια ο Θεοδωρόπουλος σουτάρει ψηλά άουτ από πολύ ευνοϊκή θέση.

ΒΑΚΧΟΣ - ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ

Ο αγώνας δεν διεξήχθη λόγω μη προσέλευσης της ομάδας του ΒΑΚΧΟΥ.

Thursday, 30 April 2015 08:44

19η αγωνιστική

ΒΑΚΧΟΣ – ΒΥΡΩΝΑΣ: 0-2

Ένα παιχνίδι στο οποίο ο ΒΥΡΩΝΑΣ πήρε μια πάρα πολύ δίκαια νίκη. Ο ΒΑΚΧΟΣ δεν είχε το απαραίτητο κέφι και την απέραντη ψυχολογία για να χτυπήσει το ματς. Ο ΒΥΡΩΝΑΣ προηγήθηκε σχετικά γρήγορα στο σκορ. Είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο Α΄ Ημίχρονο όπου και ο ΒΑΚΧΟΣ είχε μια-δυο ευκαιρίες να μπει στο παιχνίδι.

Δεν τα κατάφερε και στο Β΄ Ημίχρονο είχαμε μια κατά κάποιο τρόπο ολοκληρωτική υπεροχή του ΒΥΡΩΝΑ με την έννοια του ότι είχε δώσει αρκετό χώρο στο ΒΑΚΧΟ ο οποίος δεν μπορούσε να κάνει κάποιες ευκαιρίες, δεν μπορούσε να στρώσει παιχνίδι. Ενώ αντίθετα οι παίκτες του ΒΥΡΩΝΑ βγήκαν πάρα πολλές φορές στην αντεπίθεση χάνοντας ευκαιρίες λόγω κακών τελικών επιλογών ώστε να αυξήσουν το δείκτη του σκορ. Τελικά ένα δεύτερο γκολ στο τέλος ήρθε να σφραγίσει τη νίκη με το ΒΥΡΩΝΑ να βρίσκεται πλέον ένα πόντο πίσω από την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. 100% δίκαια η νίκη της ομάδας του Κώστα Γέντζου ο οποίος βέβαια ετοιμάζεται σιγά σιγά για το μεγάλο ημιτελικό.

Ο ΒΑΚΧΟΣ ο οποίος δικαιολογημένα δεν είχε την κατάλληλη ψυχολογία αφού η ομάδα βρίσκεται πλέον εκτός στόχων δεν είχε το παρουσία που έπρεπε.

 

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

14΄ΓΚΟΛ Λάθος της άμυνας του ΒΑΚΧΟΥ εκμεταλλεύεται ο Κομπογιάννης και με συρτό αριστερό από την περιοχή ανοίγει το σκορ.

20΄ “Κλέβει” τη μπάλα ο Χατζής μπαίνει στην περιοχή του ΒΥΡΩΝΑ και γυρίζει παράλληλα στον Δανέζη που πιάνει απευθείας το σουτ αλλά αποκρούει ενστικτωδώς ο Lame με τα πόδια.

 

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

24΄ Κόρνερ με τον Χρόνη πιάνει την τεχνική κεφαλιά ο Χατζής λίγο πάνω από τα δοκάρια του ΒΥΡΩΝΑ.

27΄ Ωραίο ένα-δύο ΤσαμάΚοτρέτσου, πιάνει το κοντινό σουτ ο τελευταίος αλλά με τα πόδια ο Πάικος απομακρύνει τον κίνδυνο για τον ΒΑΚΧΟ.

35΄ Ωραία μπαλιά του Τσαμά βγάζει μόνο του τον Κομπογιάννη απέναντι από τον Πνευματικάτο (που στο μεταξύ έπαιζε τερματοφύλακας αντί του Πάικου), πιάνει αυτός το σουτ πάνω στον τερματοφύλακα.

38΄ΓΚΟΛ Βαθιά μπαλιά του Τσαμά που βγάζει τον Martinaj στην πλάτη της άμυνας του ΒΑΚΧΟΥ. Αυτός δεν δυσκολεύεται να πλασάρει για το 0-2 υπέρ του ΒΥΡΩΝΑ.

 

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ - ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ: 0-0

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

10΄ Σουτ του Βουργουντζή μέσα από την περιοχή των ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ελάχιστα άουτ.

12΄ Κόρνερ με τον Καραμιχάλη για τον ΦΑΛΗΡΙΚΟ η μπάλα στην περιοχή, κεφαλιά ψιλοκρεμαστή του Σολδάτου διώχνει με υπερένταση με κεφαλιά ο Λέσσης πάνω από τη γραμμή.

17΄ Εξ επαφής κεφαλιά του Grannon αποκρούει με ωραία με εκτίναξη ο Ζαχαράτος.

28΄ Δυνατό μακρινό σουτ του Κουμπουρέλου οριζόντιο δοκάρι και έξω η μπάλα από την εστία του ΦΑΛΗΡΙΚΟΥ.

 

Β' Ημίχρονο

Δεν υπάρχει ανταπόκριση

ΙΩΝΑΣ – ΨΥΧΙΚΟ 06: 0-3

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

16΄ Σόκολης (πέναλτι) 0-1

 

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

20' Σόκολης 0-2

27' Σόκολης 0-3

 

ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ: 1-2

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

0-1 Αναστασίου

 

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 1-2

0-2 Μαγκλάς

1-2 Κοκορές

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ: 1-2

Μεγάλη νίκη για το ΜΑΧΗΤΙΚΟ με την οποία φεύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας την οποία είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στη διοργάνωση. Πραγματικά πολύ ζωντανός ο ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ο οποίος μπήκε δείχνοντας τα δόντια του από την αρχή δημιουργώντας κάποιες καλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Στη συνέχεια προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι η ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ κυρίως όσον αφορά την εδαφική υπεροχή αλλά η ομάδα του ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ έδειχνε ότι είχε τη δίψα και τη θέληση και με τις επιθετικές της ενέργειες έδειχνε ότι ζητούσε αποτέλεσμα από το παιχνίδι.

Ωραία στημένη η ομάδα του Άλκη Βατόπουλου που μοιάζει να έχει βρει τη συνταγή στην άμυνα με την τριάδα των υψηλόσωμων αμυντικών που απομακρύνε σχετικά εύκολα τους κινδύνους από την εστία του πολύ καλού τερματοφύλακα. Και βέβαια μπροστά με τη γνωστή της δυναμική όταν "κατεβαίνουν" όλοι οι καλοί πιτσιρικάδες οι οποίοι δίνουν άλλο χρώμα στην ομάδα.

Τελικά ο ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ προηγήθηκε με ένα πανέμορφο γκολ στο Β΄ Ημίχρονο του Cajup. Στη συνέχεια αν και ισοφαρίστηκε σχετικά γρήγορα δεν έχασε το ρυθμό της η ομάδα. Κατάφερε να βάλει και δεύτερο γκολ και να προηγηθεί. Η αποβολή ενός παίκτη του αντιπάλου διευκόλυνε τα σχέδια του ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ.

Στα τελευταία λεπτά ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσπάθησε να κάνει κάτι με κάποια πίεση που εξάσκησε στα καρέ των αντιπάλων. Δεν είχε όμως σήμερα τη δυναμική να μπορέσει να ανατρέψει το σκορ. Παρά το μικρό σκορ θεωρούμε ότι ήταν δίκαιη σήμερα η νίκη του ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ο οποίος ήταν η ομάδα η οποία προσπάθησε περισσότερο μέσα στο γήπεδο. Είχε ζωντάνια και είχε δίψα για το αποτέλεσμα σε αντίθεση με τον ΑΣΤΕΡΑ ο οποίος ήταν πιο "χαλαρός". Ήταν η ομάδα που δεν είχε σαφή προσανατολισμό στον αγωνιστικό χώρο. Έπαιξαν ρόλο και οι ελλείψεις έτσι ώστε να μην καταφέρει τελικά να πάρει κάτι από τον αγώνα η ομάδα του Ασλάνογλου.

Πολύ μεγάλη νίκη της ομάδας του Άλκη Βατόπουλου που όπως είπαμε την ξεκολλάει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

 

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

5΄ Δυνατό σουτ του Κεκέ ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια του ΑΣΤΕΡΑ.

6΄ Δυνατό σουτ του Cajup με υπερένταση διώχνει ο Ρεϊζίδης.

9΄ Καλοχτυπημένο φάουλ από τον Cajup έξω από την περιοχή του ΑΣΤΕΡΑ, διώχνει στη γωνία του ο Ρεϊζίδης.

22΄ Απομάκρυνση του Βούρη, η μπάλα καταλήγει μεταξύ κέντρου και μεγ. περιοχής του ΑΣΤΕΡΑ όπου ο Σφαντός χάνει τη μονομαχία από το Μιχαλόπουλο που αποφεύγει και τον Ρεϊζίδη αλλά αποκρούει το πλασέ πάνω στη γραμμή ο Σφαντός που είχε προλάβει να επιστρέψει.

 

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

10΄ ΓΚΟΛ Με τη μπάλα ο Cajup έξω από την περιοχή του ΑΣΤΕΡΑ, με ωραία περιστροφή αποφεύγει τον αμυντικό και πιάνει το ξερό βολέ στο παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Ρεϊζίδη και 0-1 για τον ΜΑΧΗΤΙΚΟ.

12΄ Σέντρα προς την περιοχή του ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ, προσπάθεια για απομάκρυνση η μπάλα στρώνεται στο Σολδάτο που από κοντά ισοφαρίζει για την ομάδα του.

17΄ Αποβολή για τον ΑΣΤΕΡΑ με 10 παίκτες συνεχίζει η ομάδα.

18΄ΓΚΟΛ Δυνατό σουτ του Cajup, ασταθής η απόκρουση του Ρεϊζίδη εκμεταλλεύεται ο Μιχαλόπουλος και από κοντά κάνει το 1-2 για τον ΜΑΧΗΤΙΚΟ.

 

ΑΙΟΛΟΣ - FRIENDS

Ο αγώνας δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη προσέλευσης της ομάδας των FRIENDS.

 • «
 •  Start 
 •  Prev 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  Next 
 •  End 
 • »
Page 1 of 6

You are here: